
פשטידת זוקיני מעולהמדובר בפשטידה רגילה למדי, זה נכון - אבל מה, היא יוצאת טעימה ממש ממש, שזה יותר ממה שאפשר להגיד על רוב הפשטידות בעולם. ומה עם הדיאטה? הכל בסדר, תודה רבה - אתם יכולים לטחון חצי תבנית ועדיין להישאר רזים![]() צילום: נמרוד סונדרס, mako אוכל |
המצרכים :לתבנית מלבנית בינונית:
אופן ההכנה:1קוצצים את הבצלים ומטגנים בשמן זית (לא מתקמצנים על השמן, כי זה השומן היחיד שיש בפשטידה) כ-20-30 דקות, עד שהם משחימים יפה. 2מגררים את הזוקיני על פומפייה או במעבד מזון. 3מערבבים בקערה גדולה את כל החומרים. 4מעבירים לתבנית משומנת ואופים ב-180 כחצי שעה. * הפשטידה יוצאת נהדר גם עם קישואים רגילים, אבל מכיוון שתכולת הנוזלים שלהם יותר גבוהה - אם משתמשים בקישואים יש לסחוט מהם את הנוזלים היטב בין כפות הידיים לפני שמעבירים לקערה. * מתעצלים לטגן את הבצל? הפשטידה תצא טעימה גם עם בצל חי (אבל עם בצל מטוגן היא טעימה פי אלף). ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |