1 קוצצים את הבצלים ומטגנים בשמן זית (לא מתקמצנים על השמן, כי זה השומן היחיד שיש בפשטידה) כ-20-30 דקות, עד שהם משחימים יפה.
2 מגררים את הזוקיני על פומפייה או במעבד מזון.
3 מערבבים בקערה גדולה את כל החומרים.
4 מעבירים לתבנית משומנת ואופים ב-180 כחצי שעה.
* הפשטידה יוצאת נהדר גם עם קישואים רגילים, אבל מכיוון שתכולת הנוזלים שלהם יותר גבוהה - אם משתמשים בקישואים יש לסחוט מהם את הנוזלים היטב בין כפות הידיים לפני שמעבירים לקערה.
* מתעצלים לטגן את הבצל? הפשטידה תצא טעימה גם עם בצל חי (אבל עם בצל מטוגן היא טעימה פי אלף).
>> עוד מתכונים מומלצים לסוכות