
סלט קישואים ונענעמהסלטים האלה, שטעימים בכל מצב - קר או חם, ליד מנה עיקרית, על אורז או סתם כך כנשנוש ביניים. הערך התזונתי הוא רק בונוס![]() צילום: אפיק גבאי, mako אוכל |
המצרכים (4 מנות):
לרוטב:
אופן ההכנה:1פורסים את הקישואים לפרוסות בעובי כ-1/2 ס"מ. 2מחממים מעט שמן זית במחבת, מוסיפים את השום לדקה-שתיים ואז מוסיפים את הקישואים. מטגנים את הקישואים כ-5 דקות עד שהם מתרככים רק מעט. 3מוציאים את הקישואים מהמחבת ומצננים. 4בקערית נפרדת מערבבים היטב את חומרי הרוטב. 5מערבבים את הקישואים עם הרוטב. מגישים חמים או קר מהמקרר. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! *ליה שומרון פינדרהיא בוגרת בית הספר Natural Goutmet Institute בניו יורק, מחברת הספר "פשוט לבשל בריא", מגישת טלוויזיה ("מתכון בטוח"), מרצה ומנחת סדנאות בישול בריא. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |