אוכל
אוכל
מתכונים בריאים

סלט קישואים ונענע

מהסלטים האלה, שטעימים בכל מצב - קר או חם, ליד מנה עיקרית, על אורז או סתם כך כנשנוש ביניים. הערך התזונתי הוא רק בונוס

סלט קישואים ונענע (צילום: אפיק גבאי, mako אוכל)
צילום: אפיק גבאי, mako אוכל
Rating:4.473reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהעשרים דקות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים (4 מנות):

  • 7-8 קישואים קטנים
  • 2 שיני שום, כתושות
  • שמן זית, לטיגון

לרוטב:

  • 3 כפות שמן זית
  • 1 כף שקדייה
  • 1/2 כפית חרדל
  • 2 גבעולי נענע קצוצים
  • מלח
  • פלפל שחור

אופן ההכנה:

1פורסים את הקישואים לפרוסות בעובי כ-1/2 ס"מ.

2מחממים מעט שמן זית במחבת, מוסיפים את השום לדקה-שתיים ואז מוסיפים את הקישואים. מטגנים את הקישואים כ-5 דקות עד שהם מתרככים רק מעט.

3מוציאים את הקישואים מהמחבת ומצננים.

4בקערית נפרדת מערבבים היטב את חומרי הרוטב.

5מערבבים את הקישואים עם הרוטב. מגישים חמים או קר מהמקרר.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

*ליה שומרון פינדרהיא בוגרת בית הספר Natural Goutmet Institute בניו יורק, מחברת הספר "פשוט לבשל בריא", מגישת טלוויזיה ("מתכון בטוח"), מרצה ומנחת סדנאות בישול בריא.

>> בשבוע שעבר הכנו אורז מוקפץ עם ברוקולי וקשיו

>> לכל המתכונים במדור

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il