
קבב תירס בקלי קלותהבסיס של הקבב הזה הוא טופו ותירס, ה"דבק" הוא קמח עדשים ואת התערובת כולה מטגנים בביצה ופירורי לחם, ממש כמו שניצל (טבעונים, יש פתרון גם בשבילכם). גם חתיך לוהט, גם בריא, גם טעים ממש - מה עוד אפשר לבקש?
אושיק פלר גיל
| "מתכונים מהבית - אוכל שכולם אוהבים"
| פורסם 04/08/25 06:40
צילום: שרית גופן, "מתכונים מהבית - אוכל שכולם אוהבים"
|
המצרכים :ל-15 יחידות:
לטיגון:
אופן ההכנה:1 מעבירים גרגירי תירס וטופו למכל של מעבד או קוצץ מזון וקוצצים בפולסים, כך שחלק מגרגירי התירס נשארים שלמים. 2 מעבירים את התערובת לקערה, מוסיפים את יתר המרכיבים ומערבבים. 3 מכינים קערית עם ביצה טרופה וקערית נוספת עם פירורי לחם. 4 יוצקים למחבת שמן עד לגובה חצי סנטימטר ומחממים מעל להבה בינונית. יוצרים בידיים נקיות קבבים קטנים וטובלים בביצה ולאחר מכן בפירורי הלחם. מטגנים כ-5 דקות מכל צד עד להזהבה, מוציאים ומניחים על נייר סופג. ** לגרסה טבעונית: מחליפים את הביצה הטרופה בבלילה של כוס קמח חומוס וכוס מים. המתכון מתוך הספר "מתכונים מהבית - אוכל שכולם אוהבים". כל ההכנסות ממכירת הספר ייתרמו לעמותת "רוח נשית" שמסייעת לנשים נפגעות אלימות. לרכישה
"מתכונים מהבית" - כריכת הספר | צילום:
שרית גופן, "מתכונים מהבית - אוכל שכולם אוהבים"
קבב תירס בקלי קלות | צילום:
שרית גופן, "מתכונים מהבית - אוכל שכולם אוהבים"
בתיאבון!
|