
המצרכים (4 מנות):
לרוטב:
אופן ההכנה:1קולפים את הסלקים והגזרים (מומלץ להשתמש בכפפות חד פעמיות, מאחר והסלקים מורידים צבע על הידיים) ומגררים אותם. עדיף להשתמש במעבד מזון אם יש למניעת לכלוכים, ואם אין - אז בפומפייה המונחת בתוך קערה גדולה עם שוליים גבוהים. 2מערבבים את כל חומרי הרוטב ביחד ומצרפים אל הירקות המגוררים. אפשר לאכול מיד, ואפשר גם לאכול אחרי לילה במקרר. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |