אוכל
אוכל
מתכונים בריאים

סלט עדשים שחורות, אפרסמון וסלרי

כדי לצרוך קטניות לא חייבים כל הזמן לאכול תבשילים כבדים. אפשר גם לשלב עדשים בסלט קליל, מזין וטעים, שייקח לכם חצי שעה להכין

סלט עדשים שחורות, אפרסמון וסלרי (צילום: אפיק גבאי, mako אוכל)
צילום: אפיק גבאי, mako אוכל
Rating:4.532reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים (5 מנות):

  • חצי כוס עדשים שחורות

  • 2 אפרסמונים
  • 5 גבעולי סלרי
  • בצל סגול
  • שמן זית
  • לימון
  • מלח ופלפל

אופן ההכנה:

1מבשלים בסיר קטן את העדשים עם 1.5 כוסות מים. מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים כ-25 דקות עד שהעדשים רכות. מסננים ומצננים.

2חותכים לפרוסות דקות את האפרסמון, הסלרי והבצל הסגול, ומערבבים עם העדשים.

3מתבלים בשמן זית, לימון, מלח ופלפל.

4ליה שומרון פינדר היא בוגרת בית הספר Natural Goutmet Institute בניו יורק, מחברת הספר "פשוט לבשל בריא", מגישת טלוויזיה ("מתכון בטוח"), מרצה ומנחת סדנאות בישול בריא.

>> בשבוע שעבר הכנו חמין צמחוני
...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il