
סלט עדשים שחורות, אפרסמון וסלריכדי לצרוך קטניות לא חייבים כל הזמן לאכול תבשילים כבדים. אפשר גם לשלב עדשים בסלט קליל, מזין וטעים, שייקח לכם חצי שעה להכין![]() צילום: אפיק גבאי, mako אוכל |
המצרכים (5 מנות):
אופן ההכנה:1מבשלים בסיר קטן את העדשים עם 1.5 כוסות מים. מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים כ-25 דקות עד שהעדשים רכות. מסננים ומצננים. 2חותכים לפרוסות דקות את האפרסמון, הסלרי והבצל הסגול, ומערבבים עם העדשים. 3מתבלים בשמן זית, לימון, מלח ופלפל. 4ליה שומרון פינדר היא בוגרת בית הספר Natural Goutmet Institute בניו יורק, מחברת הספר "פשוט לבשל בריא", מגישת טלוויזיה ("מתכון בטוח"), מרצה ומנחת סדנאות בישול בריא. >> בשבוע שעבר הכנו חמין צמחוני![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |