אוכל
אוכל
מתכונים בריאים

סורבה פירות יער זריז

הסורבה הזה של בני סיידא הוא הסיבה שתמיד צריך חבילה של פירות יער במקפיא. מחפשים משהו מתוק, אבל שיהיה בריא? 10 דקות ויש לכם יופי של סורבה. יודעים מה, אפילו לא 10. שתי דקות ומוכן

|טעים! ובריא, הוצאת מודן| פורסם10:47
סורבה פירות יער זריז (צילום: דניאל לילה, טעים! ובריא, הוצאת מודן)
צילום: דניאל לילה, טעים! ובריא, הוצאת מודן
Rating:4.717reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעשר דקות
  • זמן הכנהעשר דקות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים :

  • 2 כוסות פירות יער קפואים
  • חצי כוס (100 גרם) סוכר
  • חצי כוס (125 מ"ל) שמנת חמוצה או יוגורט
  • 3 כפות ליקר דובדבנים

אופן ההכנה:

1שמים במכל מעבד מזון את כל המרכיבים ומעבדים לקרם אחיד.

2מגישים מיד בגביעי זכוכית. אפשר לקשט את הסורבה בתותים טריים או בפירות אדומים טריים בעונה.

** פירות יער אדומים ודובדבנים עשירים באשלגן, בליקופן, בסידן, בברזל ובוויטמינים והם גם נוגדי חמצון.

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il