אוכל
אוכל
מתכונים בריאים

אספרגוס לבן בחמאת בודרחו

ניר צוק במתכון חגיגי במיוחד

|יום חדש, תכנית הבוקר של קשת| פורסם18:24
אספרגוס ברוטב הולנדייז (צילום: dirkr, Istock)
צילום: dirkr, Istock
Rating:2.52reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהרבע שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים (4 מנות):

  • אספרגוס לבן

לרוטב

  • 50 גרם ביצי דגים מיובשות (בודרחו)

  • 100 גרם חמאה

אופן ההכנה:

1טוחנים בבלנדר את החמאה הקרה והבודרחו, ומצננים במקרר. 2. נוטלים את האספרגוס, חותכים את 2 הס"מ התחתונים של הגזע וקולפים בעדינות באמצעות קולפן את השליש התחתון. 3.חולטים את האספרגוס במחבת מלאה במים רותחים במשך 4 דקות, ומעבירים למי קרח בכדי לעצור את הבישול. 4.שמים כף חמאה במחבת מעל אש נמוכה, מבשלים את האספרגוס הלבן כדקה מצד לצד. 5. מוצאים את האספרגוס מהמחבת, מגישים מיד עם פרוסות מהחמאה. 6. את החמאה הנותרת בצלחת מומלץ לנגב עם לחם שחור.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il