
המצרכים (4 מנות):
אופן ההכנה:1מרתיחים בסיר מים עם מעט מלח. 2כשהמים רותחים מוסיפים קינואה שחורה ומבשלים כ-5 דקות, עד שהקינואה מתרככת מעט (אבל שומרת על מרקם קראנצ'י). 3מסננים את הקינואה ושוטפים מיד במים קרים. 4קוצצים דק נענע, פטרוזיליה ובצל ירוק. 5מערבבים את עשבי התיבול עם הקינואה ומתבלים בשמן זית, מלח ולימון. שימו לב, הסלט צריך להיות מעט חמצמץ. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |