אוכל
אוכל
מתכונים ללא גלוטן

עוגיות שוקולד מושלגות ללא גלוטן

פצצת שוקולד בצורת עוגיות, עם ציפוי מתבקע של אבקת סוכר

|mako אוכל| פורסם16:53
עוגיות שוקולד של שלגיה של חטאים מתוקים (יח``צ:  יחסי ציבור )
יח``צ: יחסי ציבור
Rating:4.2154reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים (20 מנות):

  • 1/2 1 כוסות שבבי שוקולד צ'יפ
  • 3 חלבונים בטמפרטורת החדר
  • 2 כוסות אבקת סוכר
  • 1/2 כוס אבקת קקאו (לא ממותק)
  • 1 כפית קורנפלור
  • 1/4 כפית מלח

לציפוי

  • 1/2 כוס סוכר
  • 1/2 כוס אבקת סוכר

אופן ההכנה:

1מחממים תנור ל-180 מעלות.

2ממיסים במיקרו (או על סיר כפול) כוס אחת מתוך שבבי השוקולד. מצננים מעט.

3מקציפים את החלבונים לקצף לא נוקשה. מוסיפים כוס אחת מאבקת הסוכר ומקציפים עד שהתערובת אחידה מאוד ומזכירה במרקמה קרם.

4מערבבים בקערה קטנה את יתרת הסוכר, הקקאו, הקורנפלור והמלח. מורידים את מהירות המיקסר לנמוכה ומוסיפים את תערובת החומרים היבשים. מערבבים עד אחידות.

5מוסיפים את השוקולד הפושר אל החלמונים המוקצפים, ואת שארית השוקולד הלא מומס.

6מגלגלים את התערובת לכדורים קטנים. מגלגלים כל כדור בסוכר הרגיל, ואז באבקת הסוכר.

7מניחים את הכדורים על תבנית מרופדת בנייר אפייה ואופים כ-10 דקות, עד שהכדורים מתנפחים והציפוי שלהם נסדק. מצננים לפני האכילה.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il