
המצרכים :ללחם חגיגה:
לסלסה:
אופן ההכנה:1במיקסר שמים את הביצים, המים, הטחינה, החמאה, השמרים והסילאן. בקערה נפרדת, מערבבים את הקמחים עם משפר האפייה, המלח והקסנטן גאם. 2מוסיפים לתערובת הנוזלית את התערובת היבשה וממשיכים לערבב במיקסר במשך כ-10 דקות. 3מפזרים את אחד מסוגי הגרעינים על פני שטח התבנית ויוצקים את הבצק לתבניות. 4מרטיבים את הידיים קלות ומשטחים את הבצק בעדינות רבה. מכסים את הבצק במגבת ומניחים בצד להתפחה למשך שעה. 5לאחר ההתפחה מושחים על הבצק חלמון ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-170 מעלות, למשך כ-40 דקות. 6לאחר האפייה ממתינים כרבע שעה. פורסים את הלחם לפרוסות, מניחים על מגש עם נייר אפייה ומכניסים לתנור ל-10 דקות נוספות או עד להשחמה. מניחים בצד. 7הסלסה: בקערה עמוקה שמים את כל הרכיבים, מערבבים, טועמים ומתקנים תיבול. 8ההגשה: על כל פרוסת לחם קלויה מסדרים כף גדושה של סלסה עגבניות ומגישים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |