
פתיתים ללא גלוטן עם פלפלים צבעוניים ובזיליקוםאנחנו יודעים, גם לכם לוקח שעות לשכנע את הילדים שלכם לצרוך ירקות. אז מה הסוד אתם שואלים? לשלב אותם במתכונים שהם הצלחה בטוחה, כמו הפתיתים כאן למטה. במקרה הזה יש לכם פתיתים ללא גלוטן והמון צבעאינס שילת ינאי|mako אוכל| פורסם19/03/1713:42 ![]() צילום: בני גם זו לטובה, mako אוכל |
המצרכים (3 מנות):
אופן ההכנה:1שמים בסיר עמוק את שמן הקנולה, הבצל והפלפלים. מטגנים כ-5 דקות ומוסיפים את חבילת הפתיתים והבזיליקום. מטגנים כ-3 דקות יחד. 2מוסיפים את המלח, הפלפל והמים הרותחים. מערבבים, מנמיכים את האש ומכסים. מבשלים 8 דקות. 3מכבים את האש, משאירים הסיר מכוסה ל-5 דקות, ומגישים מיד. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |