אוכל
אוכל
מתכונים ללא גלוטן

פתיתים ללא גלוטן עם פלפלים צבעוניים ובזיליקום

אנחנו יודעים, גם לכם לוקח שעות לשכנע את הילדים שלכם לצרוך ירקות. אז מה הסוד אתם שואלים? לשלב אותם במתכונים שהם הצלחה בטוחה, כמו הפתיתים כאן למטה. במקרה הזה יש לכם פתיתים ללא גלוטן והמון צבע

|mako אוכל| פורסם13:42
פתיתים עם פלפלים צבעוניים  (צילום: בני גם זו לטובה, mako אוכל)
צילום: בני גם זו לטובה, mako אוכל
Rating:4.532reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהעד חצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים (3 מנות):

  • 2 כפות שמן קנולה
  • 1 בצל בינוני, קצוץ
  • 2-3 פלפלים צבעוניים מתוקים, חתוכים לקוביות קטנות
  • חבילת פתיתים ללא גלוטן
  • חצי כוס בזיליקום, קצוץ
  • כפית מלח
  • כפית פלפל שחור
  • 3 כוסות מים רותחים

אופן ההכנה:

1שמים בסיר עמוק את שמן הקנולה, הבצל והפלפלים. מטגנים כ-5 דקות ומוסיפים את חבילת הפתיתים והבזיליקום. מטגנים כ-3 דקות יחד.

2מוסיפים את המלח, הפלפל והמים הרותחים. מערבבים, מנמיכים את האש ומכסים. מבשלים 8 דקות.

3מכבים את האש, משאירים הסיר מכוסה ל-5 דקות, ומגישים מיד.

>> לעוד מתכונים ומוצרים ללא גלוטן

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il