אוכל
אוכל
מתכונים ללא גלוטן

לחמניות גבינה ועשבי תיבול

כולנו אוהבים טוסטים, בטח כאלה שהגבינה נוזלת מהם כמו נהר. כדי לסבול מכמה שפחות ייסורי מצפון, החלטנו שלפחות הלחמנייה שלנו תהיה ללא גלוטן. התוצאה? ארוחת ערב מהירה, מושחתת ונהדרת

|mako אוכל| פורסם07:32
לחמניות גבינה ועשבי תיבול (צילום: בני גם זו לטובה, mako אוכל)
צילום: בני גם זו לטובה, mako אוכל
Rating:4.731reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהעד חצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים (4 מנות):

  • 50 גרם חמאה
  • חצי כוס שמיר (או פטרוזיליה) קצוץ
  • 2 בצלים ירוקים, קצוצים
  • חצי כפית מלח גס
  • חצי כפית פלפל שחור גרוס
  • 2 שיני שום, כתושות
  • 2 בגטים ללא גלוטן
  • 100 גרם גבינת מוצרלה

אופן ההכנה:

1ממיסים בסיר קטן (או בקערה במיקרו) את החמאה ומערבבים עם השמיר, הבצל הירוק, המלח, הפלפל והשום.

2מניחים את הבגטים על נייר אפייה ויוצרים לרוחבם חתכים במרווחים של כ-2 ס"מ זה מזה.

3דוחפים בחתכים מתערובת עשבי התיבול והגבינה, ומכניסים לתנור שחומם ל-180 מעלות ל-10 דקות. מגישים חם.

>> לעוד מתכונים ומוצרים ללא גלוטן

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il