
המצרכים (36 מנות):
לקישוט
אופן ההכנה:1מחממים תנור לחום של 180 מעלות. 2טוחנים ביחד במעבד מזון את השקדים עם שליש כוס סוכר, עד שמתקבל קמח שקדים טחון דק. 3מקציפים במהירות גבוהה את החלבונים ביחד עם המלח עד שמתקבל קצף רך. מוסיפים את שליש כוס הסוכר הנותרת וממשיכים להקציף עד שהסוכר נטמע ומתקבל קצף קשה ומבריק. 4מקפלים בעדינות את קמח השקדים אל תוך הקצף ומוסיפים גם את תמציות השקדים והווניל. 5יוצרים מהתערובת כדורים בקוטר של כ-2.5 ס"מ, מניחים על תבנית (מרופדת בנייר אפייה) במרווחים, ומשטחים אותם מעט בעזרת האצבעות. אם רוצים אפשר לקשט כל עוגייה בשקד או פרי מיובש. 6אופים כ-25 דקות עד שהעוגיות מזהיבות. חובה לצנן מעט את העוגיות לפני שמזיזים אותן, אחרת הן יתפרקו. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |