
לביבות בטטה וגזר אפויות! בלי טיפת גלוטן, מלאות בטעם משגע ומתפקדות גם כארוחת ערב לצד סלט וגם לאירוח בחג. תחשבו על זה רגע, מדובר בארוחה שכמעט כל כולה ירקות. זה מדהים. השתמשתי כאן בקמח ללא גלוטן שכבר הכנתי איתו בעבר לחמניות והוא סופג כאן את כל הנוזלים של הירקות כי אני אוהבת שהם נשארים בלביבה ולא זורקים אותם (יש בהם מלא ערכים תזונתיים טובים). המצרכים :
אופן ההכנה:1מערבבים בקערה גזרים, בטטה, שמן זית, ביצה וקמח ללא גלוטן. 2מתבלים במלח ופלפל ויוצרים לביבות. 3מסדרים על תבנית עם נייר אפייה משומן ואופים במשך עשרים דקות בערך ב-180 מעלות. מומלץ להפוך בזמן האפייה. צילום: רחלי קרוט![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |