אוכל
אוכל
מתכונים ללא גלוטן

לביבות גזר ובטטה אפויות

איך חוגגים את חנוכה בלי גלוטן ובלי לטגן? בדיוק ככה. רחלי קרוט במתכון ללביבות טעימות, קלות ומהירות להכנה ומלאות בערכים תזונתיים טובים, שיהפכו למנה לאורחות קבועות בארוחות הערב שלכם

|mako green| פורסם07:52
לביבות גזר ובטטה של רחלי קרוט (צילום: רחלי קרוט)
צילום: רחלי קרוט
Rating:4.863reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהעד חצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

לביבות בטטה וגזר אפויות! בלי טיפת גלוטן, מלאות בטעם משגע ומתפקדות גם כארוחת ערב לצד סלט וגם לאירוח בחג. תחשבו על זה רגע, מדובר בארוחה שכמעט כל כולה ירקות. זה מדהים.

השתמשתי כאן בקמח ללא גלוטן שכבר הכנתי איתו בעבר לחמניות והוא סופג כאן את כל הנוזלים של הירקות כי אני אוהבת שהם נשארים בלביבה ולא זורקים אותם (יש בהם מלא ערכים תזונתיים טובים).

המצרכים :

  • 2 גזרים קלופים ומגורדים דק
  • בטטה גדולה, מגורדת דק
  • כף שמן זית
  • ביצה
  • 2 כפות קמח ללא גלוטן
  • מלח
  • פלפל

אופן ההכנה:

1מערבבים בקערה גזרים, בטטה, שמן זית, ביצה וקמח ללא גלוטן.

2מתבלים במלח ופלפל ויוצרים לביבות.

3מסדרים על תבנית עם נייר אפייה משומן ואופים במשך עשרים דקות בערך ב-180 מעלות. מומלץ להפוך בזמן האפייה.

לביבות גזר ובטטה של רחלי קרוטצילום: רחלי קרוט
...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il