
פוקצ'ת ענניםאחרי לא מעט שדרוגים ודיוקים, הפוקצ'ה הזאת הפכה לאחד הלהיטים בסדנאות הבישול של טל מאירי: הבצק מורכב מקמח שקדים ותערובת גבינות, מקבל לאחר האפייה קראסט שזוף ומרקם אוורירי ורך, וכל ההכנה לוקחת כלום זמןטל מאירי|בישול טבעי. מתכונים דלי פחמימה וקטוגניים| פורסם03/04/2313:19 ![]() צילום: סופגי, יחסי ציבור |
המצרכים :לבלילה:
לתיבול:
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-200 מעלות. שמים במיקסר את מצרכי הבלילה ומעבדים על מהירות בינונית כ-3 דקות עד קבלת מסה אחידה. 2מרפדים תבנית בגודל 20*30 בנייר אפייה ויוצקים את המסה. משטחים בעדינות לגובה אחיד באמצעות מרית או ידיים משומנות. >> באינסטגרם של טלתמצאו עוד מתכונים מעולים פוקצ'ה עננים (כשרה לפסח)|צילום: סופגי, יחסי ציבור3מזלפים את השמן על המסה בצורה אחידה ומפזרים את כל חומרי התיבול והמלח. 4אופים במשך 30 דקות עד שהפוקצ'ה תופחת ומזהיבה. מקררים בטמפרטורת החדר ופורסים לגודל הרצוי. המתכון מתוך ספר חוברת המתכונים הראשונה של טל מאירי, בעלת קליניקה לטיפול פרטני בגיל הרך, מתכונאית ובעלת סדנאות בישול אוכל קטוגני ודל פחמימה "בישול טבעי". לרכישת הספר און ליין. בישול טבעי. מתכונים דלי פחמימה וקטוגניים|צילום: סופגי, יחסי ציבורחג שמח! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |