אוכל
אוכל
מתכונים ללא גלוטן

פוקצ'ת עננים

אחרי לא מעט שדרוגים ודיוקים, הפוקצ'ה הזאת הפכה לאחד הלהיטים בסדנאות הבישול של טל מאירי: הבצק מורכב מקמח שקדים ותערובת גבינות, מקבל לאחר האפייה קראסט שזוף ומרקם אוורירי ורך, וכל ההכנה לוקחת כלום זמן

|בישול טבעי. מתכונים דלי פחמימה וקטוגניים| פורסם13:19
פוקצ'ה עננים כשרה לפסח (צילום: סופגי, יחסי ציבור)
צילום: סופגי, יחסי ציבור
Rating:3.39reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעשר דקות
  • זמן הכנהעד שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים :

לבלילה:

  • 350 גרם מוצרלה מגוררת
  • 100 גרם גבינת שמנת, מינימום 25% שומן
  • 160 גרם קמח שקדים
  • 3 ביצים
  • 1 כף אבקת אפייה
  • 1 כף קמח קוקוס

לתיבול:

  • רבע כוס שמן זית
  • 1 כפית מלח גס
  • קורט פלפל שחור גרוס
  • מחטי רוזמרין מגבעול אחד
  • חופן עלי אורגנו טרי
  • 2 כפיות תימין טרי

אופן ההכנה:

1מחממים תנור ל-200 מעלות. שמים במיקסר את מצרכי הבלילה ומעבדים על מהירות בינונית כ-3 דקות עד קבלת מסה אחידה.

2מרפדים תבנית בגודל 20*30 בנייר אפייה ויוצקים את המסה. משטחים בעדינות לגובה אחיד באמצעות מרית או ידיים משומנות.

>> באינסטגרם של טלתמצאו עוד מתכונים מעולים

פוקצ'ה עננים (כשרה לפסח)פוקצ'ה עננים (כשרה לפסח)|צילום: סופגי, יחסי ציבור

3מזלפים את השמן על המסה בצורה אחידה ומפזרים את כל חומרי התיבול והמלח.

4אופים במשך 30 דקות עד שהפוקצ'ה תופחת ומזהיבה. מקררים בטמפרטורת החדר ופורסים לגודל הרצוי.

המתכון מתוך ספר חוברת המתכונים הראשונה של טל מאירי, בעלת קליניקה לטיפול פרטני בגיל הרך, מתכונאית ובעלת סדנאות בישול אוכל קטוגני ודל פחמימה "בישול טבעי". לרכישת הספר און ליין.

מתכונים לפסח

בישול טבעי. מתכונים דלי פחמימה וקטוגנייםבישול טבעי. מתכונים דלי פחמימה וקטוגניים|צילום: סופגי, יחסי ציבור

חג שמח!

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il