
המצרכים (40 מנות):
לקישוט:
אופן ההכנה:1מערבבים היטב במיקסר עם וו גיטרה את הדבש, הביצים, הסוכר והשמן, עד שמתקבלת תערובת אחידה. 2מוסיפים את תערובת הקמח, אבקת האפייה, הקינמון והמלח וממשיכים לערבב עד שמתקבל בצק אחיד ורך. 3מגלגלים את הבצק לכדור, מניילנים ומעבירים לקירור של שעה. 4מחממים את התנור ל-170 מעלות, מרפדים תבנית אפייה גדולה בנייר אפייה ומעבירים את אבקת הסוכר לקערה. 5מרדדים את כדור הבצק לנחש ארוך וחותכים לחתיכות בגודל דומה. 6מכדררים כל חתיכה לכדור בגודל אגוז בערך, מעבירים לקערה עם אבקת הסוכר ומגלגלים היטב עד שהבצק מכוסה מכל הצדדים. 7מסדרים באופן מרווח על התבנית ואופים 12-14 דקות, עד שהעוגיות מתחילות להיסדק. 8מצננים היטב, ורק אז מנתקים מנייר האפייה. שומרים בכלי אטום. דובשניות ללא גלוטן|צילום: אמיר מנחם, mako אוכלהערות: * אם הדבש לא נוזלי, מחממים אותו טיפה במיקרוגל. * אפשר להעשיר את הטעם על ידי תוספת תבלינים כגון ציפורן, ג'ינג'ר מיובש, הל או אבקת אניס. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |