אוכל
אוכל
מתכונים ללא גלוטן

מאפינס פטל ללא גלוטן

לא כל מה שכשל"פ הוא גם נטול גלוטן, כך שהעובדה שמתכון כשר לפסח עדיין לא הופכת אותו מתאים לרגישים לגלוטן. המאפינס הנהדרים האלה הם גם וגם - אז תכינו עכשיו, ושמרו את המתכון לטובת הצליאקים שבסביבתכם

|עוגה לשבת| פורסם10:06
מאפינס פטל ללא גלוטן (צילום: מירי צדוק, עוגה לשבת)
צילום: מירי צדוק, עוגה לשבת
Rating:529reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעשר דקות
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים :

ל-12 מאפינס:

  • חצי כוס (100 גרם) שמן
  • 4 ביצים
  • כפית תמצית וניל איכותית
  • קליפה מגוררת מחצי לימון
  • 240 גרם (2 וחצי כוסות לא דחוסות) אבקת שקדים
  • כפית אבקת אפייה
  • כוס קמח תפוחי אדמה
  • רבע כוס קוקוס טחון
  • 150 גרם (כוס ורבע) אבקת סוכר
  • 150 גרם פטל קפוא
  • עוד קצת אבקת סוכר, לקישוט

אופן ההכנה:

מתכונים לפסח

1מחממים תנור ל-180 מעלות. מערבבים בקערה את השמן, הביצים, תמצית הווניל וקליפת הלימון.

2בקערה שנייה מערבבים שקדים טחונים, אבקת אפייה, קמח תפוח אדמה, קוקוס טחון ואבקת סוכר.

3מאחדים את שתי התערובות לקבלת עיסה אחידה, מוסיפים את הפטל הקפוא ומערבבים מעט.

4מעבירים את התערובת לתבנית מאפינס עם מאנז'טים. ממלאים כמעט עד הסוף ודואגים שבכל מאפין יהיה פטל אחד לפחות.

5אופים 30 דקות. מצננים ומפזרים אבקת סוכר, אם רוצים.

** אפשר להחליף את הפטל באוכמניות קפואות.

המתכון המקורי ועוד מתכונים באינסטגרם עוגה לשבת

או באתר

בתיאבון!

תגיות:מאפינס
...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il