
המצרכים :לתחתית:
לשכבת הקרמל:
לשכבת השוקולד:
אופן ההכנה:1לתחתית: מערבבים את המרכיבים עד לבצק אחיד ומשטחים בתבנית מלבנית קטנה או אינגליש קייק. מכניסים למקפיא. 2לשכבת הקרמל: מערבבים את סוכר הקוקוס עם נוזל הקוקוס בסיר/מחבת קטנה על אש נמוכה למשך 35-40 דקות עד שהכל מצטמצם ומתקבל נוזל צמיגי. 3מוזגים את הנוזל מעל התחתית ומכניסים למקפיא למשך חצי שעה. 4מוציאים וחותכים למלבנים. 5ממיסים את השוקולד במיקרוגל ויוצקים מעל הכל לציפוי מלא. מחזירים למקפיא. שומרים במקפיא, מוציאים כמה דקות לפני האכילה. * המתכון פורסם לראשונה ב-mako green ב-2021 ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |