אוכל
אוכל טוב

קאפקייקס פרג ושוקולד ללא גלוטן

עוגות אישיות עשירות וטעימות עם שילוב קטלני של פרג ושוקולד. אפשר להכין אותן מראש: שומרים את הקאפקייקס עד שלושה ימים בכלי אטום, ואת הציפוי בכלי סגור במקרר כשבוע

| לא חייבים גלוטן, הוצאת פן וידיעות ספרים | פורסם  11:59 
קאפקייקס פרג ושוקולד ללא גלוטן עם ציפוי וניל (צילום: עודד מרום, מתוך הספר
צילום: עודד מרום, מתוך הספר "לא חייבים גלוטן- סודות האפייה והבישול הבריא" בהוצאת ידיעות אחרונות ופן