
לחם שקדים ללא גלוטןבזכות התזונה הקיטוגנית נחשפנו לאפשרויות שלא הכרנו ללחמים ללא גלוטן - ולחם שקדים הוא אחת מהן. תודה לעומר מילר, מאמץ אדוק של הקיטו, על מתכון שישרת אותנו נאמנה בפסח הקרוב![]() צילום: עומר מילר |
המצרכים :
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-180 מעלות. 2מקציפים במיקסר את החלבונים והחומץ למרנג יציב. 3מוציאים קצת יותר מחצי מהחלבונים המוקצפים לקערה נפרדת. 4מוסיפים למרנג שבקערת המיקסר חלמונים, קמח שקדים, אבקת אפייה ומלח. מקציפים לאיחוד. מוסיפים חמאה וממשיכים להקציף עוד דקה. 5כשהמסה אחידה מוסיפים מחצית מכמות המרנג שהוצאנו החוצה ומקפלים בעדינות. מוסיפים את החצי הנותר ושוב מקפלים. 6מעבירים לתבנית אינגליש קייק ואופים 35 דקות. ** המתכון פורסם לראשונה במאקו גרין ביולי 2022 ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |