
לאפה קינואה בשני מרכיבים (ומלח)מעדיפים להימנע מקמח לבן, ואפילו מקמח בכלל? הנה מתכון ללאפת קינואה בריאה וקלה להכנה, שתכיל בשמחה כל מילוי שתבחרו (אנחנו הלכנו על מילוי סביח מפנק) |
המצרכים :ללאפה:
להגשה כסביח:
אופן ההכנה:1 משרים את הקינואה בקערה עם 3 כוסות מים ל-6 שעות לפחות או ללילה שלם. 2 מסננים את הקינואה (אין צורך לשטוף). מכניסים לבלנדר יחד עם המים והמלח. מעבדים למשך דקה. 3 מחממים מחבת ויוצקים חצי מצקת של הבלילה על המחבת הרותחת. כשנוצרות בועות הופכים את הלאפה לצד השני לעוד דקה-שתיים ומוציאים. 4 מגישים עם כל מילוי שאוהבים.
לאפה קינואה. ללא טיפת קמח | צילום:
יעל קצב
ממליצים לגלול בטיקטוק של יעל קצב לעוד מתכונים מעולים
לאפה קינואה. קלילה ובריאה | צילום:
יעל קצב
לאפה קינואה. מילאנו בסביח ביתי מפנק | צילום:
יעל קצב
בתיאבון!
|