
המצרכים (4 מנות):לבצק:
למילוי אופציה 1:
למילוי אופציה 2:
לציפוי:
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-170 מעלות. 2ממיסים בקערה שמתאימה למיקרו גבינת מוצרלה וחמאה (אם אין מיקרו משתמשים בבן מארי). 3מוסיפים לתערובת הגבינות המומסות את הביצה ומערבבים במהירות. 4בקערה נפרדת מערבבים יחד 2 כוסות קמח שקדים עם אבקת אפייה ואבקת שום. 5מוסיפים את תערובת השקדים לקערת הגבינה ומערבבים עד שנוצר כדור בצק. 6מוסיפים את 2 הכפות הנותרות של קמח השקדים ולשים כמה דקות. ללא גלוטן וללא סוכר|צילום: עדי גבירצמן, mako אוכל7מחלקים את הבצק ל-2 ומרדדים כל חלק בין שני ניירות אפייה. 8חוצים כל אחת מיריעות הבצק במרכז לאורך, ובמרכז כל חצי מניחים את המילוי שרוצים. 9מקפלים את הבצק סביב המילוי כך שיהיה מכוסה לחלוטין (זה מזכיר במראה ג'חנון) ואת הגליל מחברים ליצירת צורת בייגל. 10מברישים את 4 הבייגלס שהתקבלו בביצה טרופה ומפזרים שומשום משני הצדדים (גם מלמעלה וגם מלמטה). 11אופים 18 דקות, מוציאים והופכים בעזרת מרית. אופים עוד כ-3 דקות, להשחמה מהצד השני. מגישים חם. המתכון באדיבות עדי גבירצמן, מומחית לתזונה מאוזנת, מפתחת מתכונים דלי פחמימות, ללא גלוטן וללא סוכר מ- hatafrit. >> לעוד מתכוניםהיכנסו לאתר ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |