
קנלוני במילוי טונה וגבינהפינוק אמיתי במינימום עבודה: קנלוני ממולאים בטונה וגבינה, ברוטב עשיר של עגבניות ושמנת. מנה איטלקית שנראית מושקעת, אבל בעצם היא קלי קלות![]() צילום: אפיק גבאי, mako אוכל |
המצרכים :לרוטב
למילוי
אופן ההכנה:1מטגנים בשמן זית את הבצל הקצוץ עד עד שהוא הופך שקוף, מוסיפים את העגבניות והשום ומבשלים על אש קטנה כ-15 דקות. מוסיפים כוס מים ומבשלים 10 דקות נוספות. 2מוסיפים את השמנת והתבלינים, מבשלים כ-5 דקות ומסירים מהאש. 3מערבבים את כל המצרכים למילוי (למעט הקנלוני). 4מעבירים את המילוי לשק זילוף וממלאים את צינורות הקנלוני הריקים. 5מניחים את הקנלוני בתבנית אפייה, יוצקים את הרוטב כך שיכסה היטב את הקנלוני ומכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות ל-35-40 דקות. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |