אוכל
אוכל
דגים

סלט ברבוניות

ברבוניות אפויות נחות על מצע חסה רענן ומוגשות בויניגרט הדרים מתקתק

|מבשלים ביחד| פורסם11:09
סלט ברבוניות
Rating:4.613reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהעשרים דקות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים (4 מנות):

  • ½ ק"ג ברבוניות

  • קולורבי
  • צנוניות
  • רשאד
  • חסה ערבית
  • לימון
  • תפוזי דם
  • שמן זית
  • מלח ים
  • גרגירי כוסברה

כלים

  • מסחטת מיץ

  • קרשים
  • סכינים
  • קערות ערבוב
  • תבנית
  • מלקחיים
  • פלטה
  • מטרפות קטנות
  • מכתש ועילי

אופן ההכנה:

1מפלטים את הדגים.

2מדליקים תנור רק על החלק העליון (הגריל) ומחממים לחום גבוה.

3מתבלים את הדגים עם מלח וגרגירי כוסברה טחונים.

4מסדרים את הפילטים בתבנית עם העור למעלה ובוזקים שמן זית ומלח ים מעל.

5צולים בתנור שחומם מראש למשך 2-3 דקות.

6חותכים את החסות, הקולרבי והצנון.

7מפלטים תפוזי דם וסוחטים מיץ לקערה. מוסיפים שמן שית, מלח וגרגירי כוסברה טחונים (במכתש ועלי).

8מתבלים את הסלט ברוטב ומסדרים אותו בצלחות הגשה.

9מוציאים את הברבוניות מהתנור, מסדרים מעל הסלט ומגישים.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il