
סטייק טונה ברוטב בוטניםמנה זריזה ומפנקת באווירה פיקנטית של סטייק טונה עסיסי בתוך רוטב בוטנים עשיר. , משרים, מטגנים, מערבבים, טובלים ואתם שם![]() צילום: דניאל בר און |
המצרכים :
למרינדה:
לרוטב:
אופן ההכנה:1משרים את סטייק הטונה במרינדה משמן זית, מלח, פלפל ומיץ לימון במשך 30 דקות. על מחבת לוהטת מטגנים את הסטייק במשך 2 דקות מכל צד, עד שהוא נהיה ורוד באמצע. מורידים מהאש ומכסים בנייר כסף. 2בסיר על אש נמוכה שמים חמאת בוטנים, סוכר חום וחומץ אורז, קורט מלח ופלפל, חצי מכמות הבוטנים החתוכים וממיסים בסיר, עד לקבלת רוטב אחיד. 3מנקים היטב את עלי האנדיב. טובלים את סטייק הטונה ברוטב ומסדרים בתוך עלה האנדיב. מפזרים מעל את הפלפל צ'ילי ואת יתר הבוטנים. * מתכוני התוכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |