אוכל
אוכל
דגים

סטייק טונה ברוטב בוטנים

מנה זריזה ומפנקת באווירה פיקנטית של סטייק טונה עסיסי בתוך רוטב בוטנים עשיר. , משרים, מטגנים, מערבבים, טובלים ואתם שם

|מאסטר שף| פורסם10:32
המנה הראשונה של ג'וס סטיל (צילום: דניאל בר און)
צילום: דניאל בר און
Rating:3.914reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים :

  • 1 סטייק טונה בעובי 1/2 1 ס"מ

  • 12 עלי אנדיב
  • 25 גרם בוטנים קצוצים
  • 1 פלפל צ'ילי שלם קצוץ

למרינדה:

  • 50 מ"ל שמן זית

  • 1/2 כפית מלח
  • 1/4 כפית פלפל טחון
  • 2 כף מיץ לימון

לרוטב:

  • 1/2 כוס חמאת בוטנים

  • 1 כף גדושה סוכר חום
  • 2 כפות חומץ אורז
  • קורט מלח
  • קורט פלפל
  • 25 גרם בוטנים קצוצים

אופן ההכנה:

1משרים את סטייק הטונה במרינדה משמן זית, מלח, פלפל ומיץ לימון במשך 30 דקות. על מחבת לוהטת מטגנים את הסטייק במשך 2 דקות מכל צד, עד שהוא נהיה ורוד באמצע. מורידים מהאש ומכסים בנייר כסף.

2בסיר על אש נמוכה שמים חמאת בוטנים, סוכר חום וחומץ אורז, קורט מלח ופלפל, חצי מכמות הבוטנים החתוכים וממיסים בסיר, עד לקבלת רוטב אחיד.

3מנקים היטב את עלי האנדיב. טובלים את סטייק הטונה ברוטב ומסדרים בתוך עלה האנדיב. מפזרים מעל את הפלפל צ'ילי ואת יתר הבוטנים.

* מתכוני התוכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il