אוכל
אוכל
דגים

פילה לוקוס על ברוסקטה עם סלט קלויים

מצע של סלט חצילים קלויים, ברוסקטת שום מהירה ופילה לוקוס עסיסי שמתחברים בפה באופן מושלם

|מבשלים ביחד| פורסם11:30
פילה לוקוס
Rating:54reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים (2 מנות):

  • 1 פילה שלם של דג

  • 2 חציל באלדי
  • 4 עגבניות
  • 2 בצל יבש
  • 2 פלפל ירוק חריף
  • נענע
  • פטרוזיליה
  • שמן זית
  • מלח ים
  • לחם כפרי צרפתי
  • 2 שיני שום

כלים

  • קרשי חיתוך

  • סכיני שף
  • פינצטות לדגים
  • מלקחיים
  • רשתות לחצילים
  • קערות ערבוב
  • מחבת סוטג' טפלון
  • פלנצ'ה
  • סכין לחם

אופן ההכנה:

1קולים את החציל על האש.

2מלהיטים פלנצ'ה ומניחים עליה את העגבניות, הבצל והפלפל החריף.

3פורסים לחם, מסדרים את הפרוסות בתבנית, בוזקים שמן זית ואופים עד שמזהיב. מוציאים ומגרדים על הברוסקטה שן שום.

4מחממים מחבת טפלון עם שמן זית. חותכים נתחים מהפילה דג, ממליחים ומניחים במחבת על העור. סוגרים את המכסה ומבשלים על אש בינונית כ-10 דקות.

5במקביל מורידים את הירקות הקלויים מהאש: מקלפים את החציל וקוצצים אותו ואת יתר הירקות הקלויים.

6קוצצים חופן נענע וחופן פטרוזיליה, מערבבים הכל ומתבלים עם מלח ושמן זית.

7בצלחת קערתית מסדרים כף יפה של סלט קלויים, ברוסקטה ופילה דג מעל.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il