
פילה לוקוס על מצע סלט נבטי חמנייהברוטב לימון סלקטארק שהואן|| פורסם19/06/0914:24 ![]() צילום: עמרי אנדרס צורף |
המצרכים (3 מנות):
למרינדה של הדג
לרוטב:
לסלט :
אופן ההכנה:מחממים תנור לחום של 180 מעלות. 1. הכנת הדג: משרים את הדג עם כול החמרים של המרינדה לחצי שעה. 2. מכניסים את הדג לתנור ואופים 7 דקות או עד שהדג מוכן. 3. הכנת הרוטב: במחבת מטגנים את השום והתימין טיגון קל. מוסיפים את הסלק, השמנת והמיץ של הלימון ומתבלים. 4. הכנת הסלט: מערבבים בקערה את הנבטים עם השמן והלימון. 5. הרכבת המנה: בצלחת מניחים את הסלט מעליו את הדג ומעל יוצקים את הרוטב. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |