אוכל
אוכל
דגים

פילה בורי מוגש לצד תבשיל חיטה ירוקה

עם עגבניות, חצילים, תרד ועשבי תיבול

|מסעדת לילית| פורסם16:19
תבשיל חיטה ירוקה עם פילה בורי (יח``צ: דניאל לילה,  יחסי ציבור )
יח``צ: דניאל לילה, יחסי ציבור

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים (4 מנות):

לחיטה הירוקה:

  • 1 כוס חיטה ירוקה

  • 1/4 כוס שמן זית
  • 1 חציל בלדי חתוך לקוביות ומטוגן [יש לספוג את השמן היטב מהחציל]
  • 2 עגבניות צלויות בתנור בחום גבוה חתוכות לפיסות גדולות
  • 1 כוס תרד
  • 1/4 כוס פטרוזיליה קצוצה
  • 1/4 כוס נענע קצוצה

לדגים:

  • 4 פילטים של בורי כל אחד במשקל 200-250 גרם

  • מעט שמן זית
  • 2 לימונים

אופן ההכנה:

1מחממים את השמן בסיר בינוני ומוסיפים את החיטה , מטגנים בעדינות 2-3 דקות . מתבלים במלח ומוסיפים כוס ורבע של מים . 2. מביאים לרתיחה מכסים את הסיר ומבשלים על אש קטנה כ-25 דקות עד שהחיטה מתרככת. מוסיפים לחיטה את העגבניות והחצילים , התרד ועשבי התיבול ושומרים חם. 3. מחממים מחבת פסים , מושחים את הדגים בשמן זית וצולים כ-2 דקות מכל צד . מעבירים את הדגם לצלחת הגשה . 4. מניחים ליד כל דג 2 כפות גדושות של תבשיל החיטה . זולפים שמן זית בנדיבות ומגישים עם פלחי לימון.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il