
המצרכים :
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-180 מעלות ומשמנים בנדיבות תבנית בינונית. 2מסדרים בתבנית שכבה של תפוחי אדמה (בערך מחצי הכמות), מפזרים מעט עלי רוזמרין ולואיזה. 3מוסיפים מחצית מכמות השום והפטרוזיליה, ועליהם את הפרמזן. 4מניחים את הדג, ומפזרים את יתרת הפטרוזיליה והשום. 5מסדרים את תפוחי האדמה, זולפים שמן זית ומתבלים. 6אופים 30-40 דקות. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |