
המצרכים (8 מנות):
לרוטב
אופן ההכנה:1חוצים את הדגים ל-2 כך שמתקבלות 8 יחידות, שוטפים היטב וממליחים קלות. 2מניחים בסיר את ראשי השום הקלופים, הפלפלים האדומים והכוסברה הקצוצה ומניחים מעליהם את הדגים. 3לוקחים קערית קטנה ומערבבים בה את את כל מרכיבי הרוטב. שופכים את הרוטב על הדגים שבסיר. 4מוסיפים 2 כוסות מים בצורה שיכסו את הדגים בלבד. נותנים לתבשיל רתיחה אחת, מנמיכים את האש ומשאירים להתבשל עד 40 דקות. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |