אוכל
אוכל
דגים

דגים מרוקאיים

מתכון לדגים חריפים ברוטב אדום, היישר מהמטבח המרוקאי

|מאסטר שף| פורסם12:28
המנה של גלית
Rating:4.3203reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים (8 מנות):

  • סיר של דגים (נקרא ז'לפה)

  • 1 ראש שום קלוף
  • 15 פלפלים אדומים חריפים
  • 1/2 חבילת כוסברה שטופה וקצוצה
  • 4 דגי אמנון

לרוטב

  • 2 כפות פפריקה חריפה

  • 1/2 כף מרק עוף
  • 1 כוס שמן קנולה
  • 2 כוסות מים

אופן ההכנה:

1חוצים את הדגים ל-2 כך שמתקבלות 8 יחידות, שוטפים היטב וממליחים קלות.

2מניחים בסיר את ראשי השום הקלופים, הפלפלים האדומים והכוסברה הקצוצה ומניחים מעליהם את הדגים.

3לוקחים קערית קטנה ומערבבים בה את את כל מרכיבי הרוטב. שופכים את הרוטב על הדגים שבסיר.

4מוסיפים 2 כוסות מים בצורה שיכסו את הדגים בלבד. נותנים לתבשיל רתיחה אחת, מנמיכים את האש ומשאירים להתבשל עד 40 דקות.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il