
המצרכים (2 מנות):מרכיבים:
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-250 מעלות. בסיר על אש נמוכה מטגנים בשמן את השום. מגבירים את הלהבה ומטגנים את הפלפלים עם הבצל והלימון. מאדים 10 דקות ואז מכניסים לתנור עם סיר ומכסה ל-10 דקות. 2מחזירים לכיריים ומוסיפים את הדג. מפזרים מעל פלפל, אבקת קארי או כורכום ומאדים אותו בחום בינוני 5 דקות. שופכים על הדג מהנוזלים שבסיר ללא הפסקה ומחזירים הכל לתנור ל-5 דקות נוספות. מתכוני התכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |