אוכל
אוכל
דגים

סטייק לוקוס עם סלסה של פירות הדר

נתח דג לוקוס צרוב, מוגש עם סלסה מפירות הדר, דבש ועשבי תיבול

|מאסטר שף| פורסם19:34
סטייק לוקוס בסלסת הדרים (תמונת AVI: mako)
Rating:2.29reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהעשרים דקות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים :

  • פילה לוקוס (200 גרם לבן אדם)
  • מלח
  • פלפל שחור

לסלסה:

  • לימון
  • תפוז
  • אשכולית אדומה
  • דבש
  • בצל שאלוט
  • מליסה
  • נענע
  • בזיליקום
  • פטרוזיליה

אופן ההכנה:

1מתבלים את פילה הדג בפלפל ומלח. צורבים במחבת בשמן זית.

2מכינים את הסלסה: מגררים את הקליפה מפירות ההדר, חותכים את הפירות לפלחים ללא הקליפה והחלקים הלבנים, וסוחטים את שאריות הפרי אל תוך קערה. מוסיפים דבש, בצל שאלוט קצוץ ואת שאר הירוקים. מגישים ליד הדג.

מתכוני התכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il