אוכל
אוכל
דגים

סלמון אפוי מנצח

הטריק במתכון הזה: מרינדה של מיונז וטריאקי ששומרת על עסיסיות ויוצרת ציפוי טעים מאין כמוהו

|mako אוכל| פורסם09:27
סלמון אפוי עם מיונז (צילום: בני גם זו לטובה, mako אוכל)
צילום: בני גם זו לטובה, mako אוכל
Rating:4.51436reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים (1 מנות):

  • 1 פילה סלמון שלם (כ-700 800 גרם)
  • 2 כפות מיונז
  • 3 כפות סוכר חום דמררה
  • 3 כפות רוטב טריאקי
  • 2 כפות רוטב סויה
  • מעט מלח
  • 1 ענף בצל ירוק חתוך לעיגולים

אופן ההכנה:

1מערבבים היטב בקערה מיונז, סוכר חום, טריאקי, סויה, מלח ובצל ירוק.

2מניחים את הדג על תבנית אפייה ויוצקים את המרינדה על הדג. משרים כ-15 דקות.

3מכסים בנייר אפייה.

4מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות לכ-20 דקות. מסירים את נייר האפייה ואופים כ-5 דקות נוספות עד שמתקבל צבע זהוב .

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

>> כל המתכונים לראש השנה

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il