
סלמון אפוי מנצחהטריק במתכון הזה: מרינדה של מיונז וטריאקי ששומרת על עסיסיות ויוצרת ציפוי טעים מאין כמוהו![]() צילום: בני גם זו לטובה, mako אוכל |
המצרכים (1 מנות):
אופן ההכנה:1מערבבים היטב בקערה מיונז, סוכר חום, טריאקי, סויה, מלח ובצל ירוק. 2מניחים את הדג על תבנית אפייה ויוצקים את המרינדה על הדג. משרים כ-15 דקות. 3מכסים בנייר אפייה. 4מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות לכ-20 דקות. מסירים את נייר האפייה ואופים כ-5 דקות נוספות עד שמתקבל צבע זהוב . הכנתם? ספרו לנו איך יצא! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |