אוכל
אוכל
דגים

פילה דניס עם כרשה בחלב קוקוס וקארי

מנה צבעונית של פילה דג מעודן בליווי סלסת פלפלים

|קייטרינג ZED| פורסם08:50
פילה דניס עם כרישה בחלב קוקוס וקארי (צילום:  יחסי ציבור )
צילום: יחסי ציבור
Rating:51reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשעתיים וחצי
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים (8 מנות):

  • 4 דגי דניס גדולים

  • 4 יחידות כרישה
  • 100 גרם חמאה
  • 5 שיני שום
  • 1/2 בצל סגול או שאלוט
  • 2 פחיות חלב קוקוס
  • 2 כפות משחת קארי צהוב
  • 3 כפות סויה

לסלסת הפלפלים

  • 1 פלפל צהוב או כתום

  • 1 פלפל ירוק
  • 1 פלפל אדום
  • מלח ופלפל
  • מיץ מלימון אחד
  • 100 מ"ל שמן זית טוב

אופן ההכנה:

1מחממים תנור ל-180 מעלות.

2חותכים את הדניס לחצי, מפלפלים וממליחים. שמים בתנור שחומם מראש למשך 8 דקות.

3שוטפים היטב את הכרשה וחותכים דק.

4שמים בסיר את החמאה ומוסיפים את השום והבצל. מוסיפים את הכרשה, חלב הקוקוס, הקארי והסויה. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם ומבשלים על אש נמוכה במשך שעתיים.

5להכנת סלסלת הפלפלים: קוצצים את הפלפלים. מתבלים במלח ופלפל, מיץ לימון טרי ושמן זית.

6להגשה: מניחים על הצלחת את תערובות הכרישה. מסדרים מעליה את נתחי הדניס האפוי ומפזרים מעל את סלסת הפלפלים.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il