
המצרכים (8 מנות):
לסלסת הפלפלים
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-180 מעלות. 2חותכים את הדניס לחצי, מפלפלים וממליחים. שמים בתנור שחומם מראש למשך 8 דקות. 3שוטפים היטב את הכרשה וחותכים דק. 4שמים בסיר את החמאה ומוסיפים את השום והבצל. מוסיפים את הכרשה, חלב הקוקוס, הקארי והסויה. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם ומבשלים על אש נמוכה במשך שעתיים. 5להכנת סלסלת הפלפלים: קוצצים את הפלפלים. מתבלים במלח ופלפל, מיץ לימון טרי ושמן זית. 6להגשה: מניחים על הצלחת את תערובות הכרישה. מסדרים מעליה את נתחי הדניס האפוי ומפזרים מעל את סלסת הפלפלים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |