
המצרכים :
מוס אבוקדו
להגשה
אופן ההכנה:1מערבבים היטב את כל המרכיבים חוץ משמן הזית. אם התערובת דלילה מדי ניתן להוסיף מעט פרורי לחם. 2. יוצרים ביד קציצות בצורת אליפסה ומטגנים מספר שניות מכל צד עם מעט שמן זית. למוס אבוקדו:1שמים את כל המרכיבים בבלנדר ומעבדים לקרם חלק . מעבירים את הקרם דרך מסננת. להרכבת המנה:1בצלחת שטוחה יוצרים עיגול מהיוגורט , מניחים מעליו 3 קציצות וקנל (צורה שנוצרת מהעברת המסה מכף לכף) ביינהן , מעל הכל מזליפים מעט שמן זית ואת מיץ העגבניה ומפזרים את עיגולי הצנונית. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |