אוכל
אוכל
דגים

קציצות טונה

על מצע יוגורט וצנונית בתוספת מוס אבוקדו

|מאסטר שף| פורסם16:20
השופטים טועמים את המנה של אינה
Rating:3.9113reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהשלושת רבעי שעה
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים :

  • 200 גרם פילה טונה אדומה קצוצה דק

  • 4 שיני שום קונפי קצוצות
  • 2 כפות ליבת חציל אפוי
  • 1 כף פטרוזיליה קצוצה
  • 1 כף כוסברה קצוצה
  • 1 כף בזיליקום קצוץ
  • 1כף תרד חלוט וקצוץ
  • 1 בצל שאלוט קצוץ דק
  • רבע כפית פלפל חריף קצוץ דק
  • פילה מעגבניה אחת קצוץ דק
  • שמן זית
  • מלח אטלנטי ופלפל שחור גרוס(לפי הטעם)

מוס אבוקדו

  • אבוקדו אחד בשל

  • 2 כפות שמנת מתוקה
  • מיץ מחצי לימון
  • מלח

להגשה

  • 2 כפות יוגורט משובח

  • צנונית אחת חתוכה לעיגולים
  • שמן זית
  • מיץ מעבניה אחת

אופן ההכנה:

1מערבבים היטב את כל המרכיבים חוץ משמן הזית. אם התערובת דלילה מדי ניתן להוסיף מעט פרורי לחם. 2. יוצרים ביד קציצות בצורת אליפסה ומטגנים מספר שניות מכל צד עם מעט שמן זית.

למוס אבוקדו:1שמים את כל המרכיבים בבלנדר ומעבדים לקרם חלק . מעבירים את הקרם דרך מסננת.

להרכבת המנה:1בצלחת שטוחה יוצרים עיגול מהיוגורט , מניחים מעליו 3 קציצות וקנל (צורה שנוצרת מהעברת המסה מכף לכף) ביינהן , מעל הכל מזליפים מעט שמן זית ואת מיץ העגבניה ומפזרים את עיגולי הצנונית.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il