אוכל
אוכל
דגים

טרטר אנטיאס על דואט סלסת מנגו וזרעי כוסברה

סינפוניה מושלמת של טעמים וריחות

|mako| פורסם12:49
דגים ורדרדים בשוק (צילום: עודד קרני)
צילום: עודד קרני
Rating:51reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהרבע שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים :

לטרטר

  • 100 גר אנטיאס טרי חתוך לטרטר (קוביות קטנות)
  • 1/2 כף כוסברה קצוצה
  • 1/2 כף עירית קצוצה
  • 1/2 כף פטרוזיליה קצוצה
  • 1/4 כפית תימין קצוץ
  • 5 צלפים
  • מלח, פלפל
  • מיץ לימון
  • שמן זית

לסלסה

  • 1/2 מנגו מקולף וחתוך לקוביות
  • 1/4 כף כוסברה קצוצה
  • 1/4 כף זרעי כוסברה
  • 1/4 כפית תימין קצוץ
  • 1/4 כפית עירית קצוצה
  • מיץ לימון
  • שמן זית
  • קורט פלפל שאטה גרוס

אופן ההכנה:

מערבבים בנפרד את כל חומרי הטרטר ואת כל חומרי הסלסה. מתקנים תיבול.ההרכבה:מסדרים את הסלסה ברינג. מהדקים. מעל מסדרים את הטרטר ומהדקים גם. מרימים את הרינג. מקשטים בחומץ בלסמי מצומצם.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il