אוכל
אוכל
דגים

קרפצ'יו לוקוס

מעדן קליל, פשוט ומהיר של פרוסות לוקוס דקיקות בתיבול מלח, לימון ושמן זית

|כל אחד רוצה להיות טבח| פורסם13:30
קרפצ'יו לוקוס
Rating:1.79reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהרבע שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים (8 מנות):

  • פילה לוקוס מדג שמשקלו קילו אחד

  • מלח ים אטלנטי
  • לימון
  • שמן זית

אופן ההכנה:

1מפלטים את הדג בעזרת סכין סלמון קרבינג נייף (סכין ארוך וגמיש), פורסים פרוסות דקיקות לאורכו של הדג ומניחים על הצלחת כשפרוסה נוגעת בפרוסה.

2זורעים גרגירי מלח אטלנטי. חוצים לימון לשניים וסוחטים את תוכנו בפיזור מעל הדג.

3מזליפים מעל הכול שמן זית.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il