אוכל
אוכל
דגים

"סאיידיה": שכבות אורז ודג

מנה משגעת וקלה להכנה של שכבות על גבי שכבות של אורז בסמטי, לוקוס עם צנוברים

|מאסטר שף| פורסם01:29
Rating:4.830reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהשלושת רבעי שעה
  • זמן הכנהשעה וחצי
  • רמת קושיבינוני
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים :

  • קילו לוקוס (או כל דג בשרני אחר), חתוך לסטייקים

  • 3 כוסות אורז בסמטי
  • 5 בצלים, חתוכים לרצועות דקות ומטוגנים
  • מלח
  • פלפל
  • כורכום
  • ציפורן
  • זעפרן
  • 6 כוסות ציר דגים
  • חופן צנוברים מטוגנים

אופן ההכנה:

1מטגנים את פרוסות הדג, שוטפים את האורז ומתבלים אותו בתבלינים.

2מניחים 1/3 מכמות האורז בתחתית סיר. שמים מעל את הבצל (משאירים קצת להגשה). מסדרים את פרוסות הדג ועליהן את האורז שנותר.

3יוצקים 6 כוסות ציר דגים ומבשלים על אש נמוכה למשך כ-25-30 דקות.

4מניחים צלחת גדולה על הסיר והופכים את הסיר, כך שהצלחת תהיה למטה. מקשטים בבצל המטוגן שנשאר ובצנוברים.

*מתכוני התוכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il