אוכל
אוכל
דגים

שיפודוני פילה סלמון בציפוי פנקו ותבלינים

קוביות דג סלמון משופדות, מתובלות ומצופות בפריכות עדינה של פירורי לחם פנקו

|מונייר פוד דיזיין| פורסם16:19
שיפודוני פילה סלמון בציפוי פנקו ותבלינים (צילום:  יחסי ציבור )
צילום: יחסי ציבור
Rating:4.544reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים (15 מנות):

  • 1 ק"ג פילה סלמון טרי חתוך ל-30 קוביות

  • 6 ביצים טריות טרופות בקערה
  • 1 ק"ג פנקו
  • 2 כפות קארי
  • 3 כפות כמון
  • 3 כפות פפריקה מתוקה
  • 3 כפות פפריקה חריפה
  • ¼ ק"ג אבקת שום
  • ¼ ק"ג אבקת בצל טחון
  • 100 גרם אורגנו
  • 1 כף פלפל שחור
  • 2 כפות סוכר
  • 2 כפות מלח גס

אופן ההכנה:

1מערבבים את הפנקו עם התבלינים. 2. טובלים את קוביות הסלמון בביצה הטרופה ומצפים בתערובת הפנקו והתבלינים. 3. משפדים את הקוביות המצופות על השיפודונים. 4. מטגנים בשמן עמוק. 5. מגישים על מצע של עלי תימין טריים.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il