אוכל
אוכל
דגים

סלמון בתנור עם פיטריות בקן פירה תפוחי אדמה

פילה סלמון עסיסי בליווי עוגת פירה קרמי ופיטריות פורטבלו. מנה שהיא ארוחה שלמה ומפנקת

|מאסטר שף| פורסם18:59
משאית האודישנים מגיעה אל תמר ודבורה: סלמון אפוי עם ירקות (תמונת AVI: mako)
Rating:4.746reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהשעה
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים :

לדג

  • פילה סלמון

  • חצי עגבנייה חתוכה ל-3 פלחים
  • 3-4 רצועות פלפל אדום
  • 3-4 רצועות פלפל כתום
  • 2 שן שום
  • 2 כפיות סויה לירקות
  • 2 כפיות סויה לדג
  • חצי בצל

לפטריות

  • סלסלת פטריות פורטובלו

  • 5 כפות סילאן
  • 5 כפות שמן שומשום
  • מיץ סחוט מלימון אחד

לפירה

  • 5 תפוחי אדמה

  • 1 שן שום
  • שמן זית (לפי הסמיכות)
  • מלח ופלפל

אופן ההכנה:

1מחממים תנור לחום של 180 מעלות.2. בתבנית אפייה מניחים את הסלמון ומוסיפים מלח, פלפל, 2 כפיות סויה, שמן זית ושני שיני שום פרוסים. 3. בינתיים בקערה, מניחים את הפלפל האדום, הפלפל הכתום והבצל, יחד עם שמן זית, 2 כפיות סויה, מלח, פלפל ושום פרוס ומערבבים.4. מוסיפים את הירקות לתבנית עם הסלמון ומכניסים לתנור לכ-20 דקות.להכנת הפטריות:5. מערבבים את חומרי הרוטב בקערה6. מוסיפים את הפורטובלו לרוטב ומטגנים על מחבת חמה יחד עם מלח ופלפל עד שהפטריות מוכנות.מכינים את הפירה:7. מרתיחים תפוחי אדמה שלמים ולא מקולפים במים מומלחים מעט עד שהם מוכנים.8. מקלפים את תפוחי האדמה ומועכים אותם לפירה. מוסיפים מלח פלפל ושום כתוש ומועכים לפירה. במהלך הכנת הפירה מוסיפים שמן זית לאט לאט עד לסמיכות הרצויה.להגשה9. על צלחת הגשה מניחים את פירה תפוחי האדמה ועליהם מניחים את פטריות הפורטובלו ולידם מניחים את הדג האפוי והירקות.

תגיות:מאסטר שף
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il