
סלמון עם עשבי תיבול ולימון כבושבמשפחה של יעל קצב מדובר במנה קבועה, ומבחינתנו זאת כבר סיבה טובה לאמץ אותה ללא כל דיחוי לליל הסדר, ובכלל לימי שישי. מנת סלמון חגיגית, מרשימה וקלה בטירוף להכנה, שכל מי שטועם ממנה רק רוצה עוד |
המצרכים :
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-180 מעלות. 2 מערבבים בקערה את עשבי התיבול יחד עם הפלפל החריף, שמן הזית, שום, לימון כבוש, אריסה, מיץ לימון, מלח ופלפל שחור עד לקבלת תערובת משחתית ורטובה. 3 מניחים את הסלמון על תבנית מרופדת בנייר אפייה עם העור כלפי מטה. מורחים בתערובת עשבי התיבול. 4 צולים את הדג 25-30 דקות, ומגישים. לעוד מתכונים מעולים ממליצים לגלול באינסטגרם של יעל קצב או בטיקטוק המהמם שלה
סלמון עם עשבי תיבול | צילום:
יעל קצב, mako אוכל
סלמון עם עשבי תיבול. מוכן | צילום:
יעל קצב, mako אוכל
** הנתח מספיק ל-10 מנות כמנה ראשונה, ופחות מזה אם מוגש כעיקרית.
|