אוכל
אוכל
דגים

סלמון עם עשבי תיבול ולימון כבוש

במשפחה של יעל קצב מדובר במנה קבועה, ומבחינתנו זאת כבר סיבה טובה לאמץ אותה ללא כל דיחוי לליל הסדר, ובכלל לימי שישי. מנת סלמון חגיגית, מרשימה וקלה בטירוף להכנה, שכל מי שטועם ממנה רק רוצה עוד

|mako אוכל| פורסם12:22
Rating:4.530reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעשר דקות
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים :

  • קילו פילה סלמון (עם עור)
  • 1 צרור כוסברה, קצוץ
  • 1 צרור פטרוזיליה, קצוץ
  • 3 גבעולי בצל ירוק, קצוצים
  • רבע פלפל חריף, קצוץ
  • 4 כפות שמן זית
  • 3 שיני שום, כתושות
  • כף גדושה של ממרח לימון כבוש
  • כפית גדושה אריסה
  • מיץ מחצי לימון
  • מלח
  • פלפל שחור

אופן ההכנה:

כל המתכונים לפסח

מנות עיקריות לפסח

1מחממים תנור ל-180 מעלות.

2מערבבים בקערה את עשבי התיבול יחד עם הפלפל החריף, שמן הזית, שום, לימון כבוש, אריסה, מיץ לימון, מלח ופלפל שחור עד לקבלת תערובת משחתית ורטובה.

3מניחים את הסלמון על תבנית מרופדת בנייר אפייה עם העור כלפי מטה. מורחים בתערובת עשבי התיבול.

4צולים את הדג 25-30 דקות, ומגישים.

לעוד מתכונים מעוליםממליצים לגלול באינסטגרם של יעל קצב

או בטיקטוקהמהמם שלה

סלמון עם עשבי תיבולסלמון עם עשבי תיבול|צילום: יעל קצב, mako אוכלסלמון עם עשבי תיבול. מוכןסלמון עם עשבי תיבול. מוכן|צילום: יעל קצב, mako אוכל

** הנתח מספיק ל-10 מנות כמנה ראשונה, ופחות מזה אם מוגש כעיקרית.

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il