
קציצות סלמון שילדים אוהביםגם הצאצאים שלכם לא מוכנים לטעום שום דבר שקשור לדג? את הדג הזה הם לא רק יסכימו לאכול, אלא גם יחסלו ויבקשו תוספת. מניסיון![]() צילום: דן לב, מטבח בריא לילדים, שי-לי ליפא |
המצרכים (4 מנות):
אופן ההכנה:1טוחנים את הסלמון, הבצל והשום ביחד במטחנת בשר (או קוצצים דק מאוד). 2מוסיפים את פירורי הלחם, הנענע והעירית, מתבלים במלח ופלפל ומערבבים היטב. 3יוצרים קציצות עגולות, ומטגנים במחבת עם מעט שמן קנולה חם כשתי דקות מכל צד, עד להזהבה קלה. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |