אוכל
אוכל
דגים

קציצות סלמון שילדים אוהבים

גם הצאצאים שלכם לא מוכנים לטעום שום דבר שקשור לדג? את הדג הזה הם לא רק יסכימו לאכול, אלא גם יחסלו ויבקשו תוספת. מניסיון

|mako| פורסם18:34
קציצות סלמון (צילום: דן לב, מטבח בריא לילדים, שי-לי ליפא)
צילום: דן לב, מטבח בריא לילדים, שי-לי ליפא
Rating:3.817reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים (4 מנות):

  • 1/2 קילו פילה דג סלמון (אני השתמשתי בקפוא, אבל דג טרי תמיד מתקבל בברכה)
  • בצל אחד בינוני
  • 1 שן שום
  • 2 כפות עירית קצוצה
  • 2 כפות פירורי לחם
  • מלח ופלפל
  • כפית נענע יבשה (לא חובה)
  • שמן קנולה

אופן ההכנה:

1טוחנים את הסלמון, הבצל והשום ביחד במטחנת בשר (או קוצצים דק מאוד).

2מוסיפים את פירורי הלחם, הנענע והעירית, מתבלים במלח ופלפל ומערבבים היטב.

3יוצרים קציצות עגולות, ומטגנים במחבת עם מעט שמן קנולה חם כשתי דקות מכל צד, עד להזהבה קלה.

>> עוד מתכונים של אינה קראבצקי

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il