אוכל
אוכל
דגים

פילה לוקוס בפרנו ושמנת

נתחי דג בליווי רוטב פרנו

|מסעדת אוונגרד| פורסם12:04
דג לוקוס עם ירקות של שף אלון גונן (יח``צ:  יחסי ציבור )
יח``צ: יחסי ציבור
Rating:15reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות-

המצרכים (4 מנות):

  • 4 נתחי פילה לוקוס
  • ½ כוס קמח לקימוח
  • ¼ כפית פלפל
  • ¼ כפית מלח
  • 3 כפות שמן זית
  • 250 מ"ל שמנת מתוקה
  • 60 מ"ל פרנו
  • 50 גר' חמאה
  • 2 שיני שום קצוצות
  • 10 עלי טרגון
  • 1 לימון
  • גרידת לימון מלימון אחד

אופן ההכנה:

להכנת הדג1מקמחים קלות את נתחי הלוקוס, ממליחים ומפלפלים. 2. במחבת עם מעט שמן זית מטגנים קלות את הדג, עד הזהבה בשני הצדדים. 3. מעבירים לתבנית ומכניסים לתנור שחומם מראש (180 מעלות) ל – 10 דקות. (מומלץ לעשות זאת מיד לפני ההגשה על מנת לשמר את ה"קריספיות" של הדג).

הרוטב4בקלחת ממיסים את החמאה ומוסיפים את שיני השום הקצוצות וגרידת הלימון . 5. מוסיפים את הפרנו והשמנת , ממליחים ומפלפלים ומביאים לרתיחה.מנמיכים את האש למינימאלית. מוסיפים את עלי הטרגון ומיץ הלימון. 6. מצמצמים את הרוטב על להבה נמוכה ומכבים את האש. 7. מסדרים על צלחת הגשה את הדגים מהתנור. 8. מקשטים את הדגים ברוטב השמנת.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il