אוכל
אוכל
דגים

לוקוס בריבת פלפלים

דג טוב כמו לוקוס לא צריך הרבה: עגבניות, שום ויאללה לתנור. כשהוא ייצא משם, נשדך לו ריבת פלפלים מתקתקה בכלום עבודה. יאללה, לשולחן

|מאסטר שף| פורסם12:57
לוקוס בריבת פלפלים (צילום: קשת, מאסטר שף VIP)
צילום: קשת, מאסטר שף VIP
Rating:51reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהשעה וחצי
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים :

לריבה:

  • פלפלים אדומים
  • מעט מים
  • קמח
  • סוכר

לדג:

  • 4 מנות לוקוס
  • עגבניות שרי חתוכות לשתיים
  • שום
  • פלפל ירוק חריף

אופן ההכנה:

1מחממים תנור ל-200 מעלות. שורפים את הפלפלים בתנור. מוציאים, מצננים ומקלפים את הפלפלים. חותכים את הפלפלים קטן ככל האפשר. מכניסים לסיר עם המים, הקמח והסוכר. מבשלים עד שנוצרת ריבה.

2מורידים את הטמפרטורה בתנור ל-180 מעלות. מסדרים את הלוקוס בתבנית קטנה, מניחים מעל את העגבניות, השום והפלפל החריף. מכניסים לתנור.

3ההגשה: כשהדג מוכן, מעבירים לצלחת ומפזרים מעל את ריבת הפלפלים.

מתכוני התכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים.

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il