אוכל
אוכל
דגים

דגים מרוקאיים

דגי דניס ברוטב אדום וחריף של פלפלים, שום, פפריקה ועשבי תיבול

|עושים שכונה| פורסם15:24
דגים בנוסח מרוקאי של עדן
Rating:4.433reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהשלושת רבעי שעה
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים (4 מנות):

  • 2 דגי דניס (חתוכים לחצי לרוחב - להוריד זנב אך לא להוריד ראש)

  • גמבות חתוכות לרבעים
  • 5 שיני שום חתוכות לחצי
  • פלפל מתוק יבש
  • פלפל שאטה
  • כוס שמן זית
  • חבילת פטרוזיליה קצוצה
  • חבילת כוסברה קצוצה
  • פפריקה מתוקה
  • פפריקה חריפה
  • כורכום
  • מלח

אופן ההכנה:

1מרפדים את תחתית סיר הדגים בגמבות.

2שמים בקערה כוס שמן זית, כפית פפריקה מתוקה, כפית פפריקה חריפה, ½ כפית כורכום וכפית מלח. מערבבים.

3טובלים את הדגים בתערובת ומניחים אותם בסיר.

4שופכים את תכולת הקערה על הדגים.

5מפזרים פטרוזיליה וכוסברה ומבשלים כ-20 דקות.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il