
המצרכים (4 מנות):
לרוטב:
אופן ההכנה:1להכנת הסלמון: מערבבים מיץ לימון, שמן זית וכפית עלי תימין בקערה. מוסיפים את נתחי הסלמון למרינדה ומכניסים למקרר למשך 30 דקות או יותר. 2. להכנת הרוטב: מערבבים את כל מרכיבי הרוטב, מכסים ומכניסים למקרר עד להגשה. 3. מחממים תנור ל-200 מעלות. 4. מערבבים בקערה סוכר חום, ½ כפית תימין, פפריקה ומלח. 5. מוציאים את הסלמון מהמרינדה וטובלים בתערובת התבלינים. מעבירים לתבנית. 6. אופים את הסלמון במשך 10-15 דקות, או עד שהסלמון מוכן (אפשר גם לצלות בגריל בחום בינוני גבוה במשך 6-8 דקות לכל צד). מגישים עם רוטב התפוז. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |