
לוקוס וירקות צלויים בתנורדג עסיסי הנאפה בתנור עם שלל ירקות ואז עובר לבישול ברוטב של חמאה ויין לבן![]() |
המצרכים (4 מנות):
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל220- מעלות. 2מסדרים בתבנית את הירקות, הבצל הירוק והמרווה עם הדג. 3בוזקים שמן זית, מתבלים במלח ים אטלנטי וצולים כ20- דקות. 4מוציאים את התבנית מהתנור ושמים על הגז, יוצקים 1/2 כוס יין לבן ו-4 כפות חמאה ומסחררים קלות כדי ליצור חיבור של הנוזלים עם החמאה. 5מבשלים את הכל כ-5 דקות ומגישים חם חם. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |