
טרטר לוקוס על מצע טחינת שקדיםדג ים משובח וקצוץ היטב עם פלפל צ'ילי שיעשה נעים על הלשון, פיסטוקים קלויים וטחינה משגעת והכל בפחות מחצי שעה עבודה של עבודה קלה![]() צילום: דניאל בר און |
המצרכים :
אופן ההכנה:1הטחינה: מכינים טחינה עם מים ולימון. מוסיפים לתוך הטחינה את אבקת השקדים (אם צריך, מוסיפים מים) ומערבבים היטב. 2הטרטר: קוצצים את הדג ומוסיפים מעל את הצ'ילי, הבצל הירוק, הנענע ומיץ מהליים או הלימון. ממליחים ונותנים לדג לנוח ל-5 דקות. מוסיפים את השמן והפיסטוקים, מערבבים היטב ומגישים על הטחינה. *מתכוני התוכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |