אוכל
אוכל
דגים

סביצ'ה אינטיאס בליווי סלסה עגבניות

מעדן מן הים לכבוד ראש השנה בליווי זיתי קלמטה, עלי אורגנו טריים ויוגרט עיזים

|המלון הסקוטי| פורסם09:48
סביצ'ה עם עגבניות (צילום: mofles, Istock)
צילום: mofles, Istock
Rating:3.33reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים (5 מנות):

  • 450 גרם פילה אינטיאס נקי ופרוס לפרוסות של 2 מ"מ.

  • 5 עגבניות תמר מגורדות בפומפייה ומסוננות
  • 1-2 שיני שום כתושות
  • צ'ילי חריף קצוץ (לא חייבים)
  • שמן זית
  • מלח
  • מיץ לימון סחוט טרי (חצי לימון למנה)
  • 25 זיתי קלמטה מגולענים וקצוצים גס
  • 6-9 עלי אורגנו טריים
  • 200 מ"ל יוגורט עיזים (סמיך)

אופן ההכנה:

1להכנת סלסלה עגבניות: מערבבים את העגבניות עם השום, צ'ילי חריף, מעט שמן זית ומלח.

2מניחים את פרוסות הדג בצלחת ומתבלים עם מעט מלח, שמן זית ומיץ לימון (לפי הסדר).

3מפזרים בנקודות את הסלסה עגבניות והיוגורט.

4מפזרים את זיתי הקלמטה ועלי האורגנו.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il